Wat is energie-efficiëntie? Europese Unie > 자유게시판

본문 바로가기
사이드메뉴 열기

자유게시판 HOME

Wat is energie-efficiëntie? Europese Unie

페이지 정보

profile_image
작성자 Kelsey
댓글 0건 조회 23회 작성일 24-07-27 18:36

본문

De EED legt daarnaast specifieke eisen vast voor de renovatie van overheidsgebouwen. Een optimaal binnenklimaat is belangrijk voor gezonde en comfortabele woon- en werkomstandigheden. Vooral in een stedelijke omgeving zorgt dit ervoor dat mensen zich beter voelen. Thermisch comfort zorgt bovendien voor dalende kosten van verwarming, koeling en ventilatie en ook de ecologische voetafdruk van een gebouw wordt kleiner. Een goed binnenklimaat is essentieel voor gezondheid en welzijn. Goede isolatie van gebouwen biedt bescherming tegen ongewenst geluid, zorgt voor optimaal thermisch comfort en een verhoogd wooncomfort.
Er zouden gerichte toelagen en subsidies moeten komen voor kwetsbare huishoudens. Oplaadpunten dragen bij aan de elektrificatie van de vervoerssector. Om het gebruik van elektrische auto’s mogelijk te maken staan er in de EPBD-richtlijn verplichtingen voor oplaadpunten van gebouwen. Parkeerterreinen van nieuwe gebouwen of gebouwen die een ingrijpende renovatie ondergaan, moeten minimaal één oplaadpunt voor elektrische auto’s hebben.
Vandaag de dag is maar ongeveer 75% van de gebouwen in de EU duurzaam en de renovatiegraad ligt op een kleine 1%. Een betere energie efficiency van gebouwen met een 'fabric first' aanpak moet en we de hoogste prioriteit geven. Onze isolatiematerialen en isolatiefolies zijn een goede keuze bij de realisatie van een energie efficiënt gebouw. Richtlijnen voor energie-efficiënte gebouwen worden voortdurend bijgewerkt. In maart 2024 publiceerde het Institute of Workplace and Facilities Management (IWFM), in samenwerking met energiebeheerspecialist Carbon Numbers, een herziene editie van de Good Practice Guide (GPG) voor energiebeheer. In de leidraad worden werkplek- en facilitair management benadrukt als belangrijke mogelijkheden om duurzaamheidsdoelen te bevorderen via een raamwerk voor structurele betrokkenheid.
Hierin stelt de Commissie dat de uitrol van hernieuwbare energie in gebouwen, de elektrificatie van verwarming van gebouwen (door middel van warmtepompen) en de uitrol van oplaadpunten voor elektrische voertuigen moet worden bevorderd. Het energieverbruik in 2030 moet omlaag - dit is het doel van de EU. Daarom zijn er Europese energie-efficiëntie eisen voor verschillende sectoren, zoals gebouwen, de vervoerssector, de verwarmings- en koelingssector. Bewonersinformatie over verbruiksmeting van energie en water en de afrekening energiekosten. Gelukkig betekent de opkomst van energie-efficiënte oplossingen die kunnen worden toegepast op bestaande gebouwen dat het bereiken van enorme verbeteringen veel eenvoudiger is dan zelfs vijf jaar geleden. Priva is zelf een belangrijke speler en heeft in de loop der tijd een reeks oplossingen voor gebouwautomatisering en energiebeheer ontwikkeld, waar digitale cloudgebaseerde diensten een recente toevoeging aan zijn.
Meld je aan en blijf op de hoogte van informatie, productnieuws en noviteiten van ROCKWOOL. Goede isolatie maakt een woning comfortabeler en zorgt tegelijkertijd voor een financiële besparing. Wat je het best kunt isoleren hangt af van het type woning dat je hebt, welke isolatie eventueel al aanwezig is en in welke staat. Goede isolatie is de basis voor het creëren van een zolder waar het alle seizoenen aangenaam is. Jaarlijks bezochten wij 100 bedrijven voor de controle van de aangeleverde monitoringsgegevens. Als binnen de EEP-periode (2017 t/m 2020) 2 keer geen voortgangsverklaring wordt afgegeven aan een MJA3- of MEE bedrijf wordt hun deelname aan het convenant heroverwogen.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.