De Coatingvloer Italia van de erkende applicateurs van Gietvloer Italia > 자유게시판

본문 바로가기
사이드메뉴 열기

자유게시판 HOME

De Coatingvloer Italia van de erkende applicateurs van Gietvloer Itali…

페이지 정보

profile_image
작성자 Roy
댓글 0건 조회 20회 작성일 24-07-22 06:56

본문

Woonbeton bestaat voor een groot deel uit beton en slecht een klein deel polyurethaan. Het deel polyurethaan in de vloer zorgt voor verhoogd comfort. Maar een vloer van woonbeton is nog altijd minder flexibel dan bijvoorbeeld een gietvloer die voor 100% uit polyurethaan bestaat.
Vraagt u zich af of vloer goed uitkomt onder de deuren? Onze vakmensen zorgen dat het woonbeton op de juiste hoogte onder uw deuren komt te liggen. Er wordt gekookt, er wordt gegeten, er wordt geborreld, er wordt zelfs gewerkt. Waar keukens vroeger in een apart kamertje werden weggestopt is het tegenwoordig het pronkstuk van de woonkamer.
Deze zijn in duizenden kleurvarianten aan te brengen inclusief diverse soorten coatings. Om een zo compleet mogelijk overzicht te geven van alle producten, hebben wij in onze showroom de meest trendy producten tentoongesteld. Daar kunt u onze design gietvloeren van dichtbij bekijken en meer informatie inwinnen over de specifieke eigenschappen van deze designproducten. Ook kunt u bij ons de exacte prijs bepalen en kunnen wij u gelijk inlichten over de manier van aanbrengen, onze garantievoorwaarden en dergelijke. Wilt u inspiratie opdoen voor uw woning, bezoek onze showroom en kom veel meer te weten over kleuren, grondstoffen, coatings en onze manier van werken. Zowel binnen woningen als in showrooms, kantoren en winkels is een Coatingvloer Italia uitstekend toe te passen.
Deze laag zorgt voor extra bescherming en voorkomt dat er krassen of beschadigingen op het vloeroppervlak terechtkomen. De oorspronkelijke kleur van het materiaal waaruit uw vloer bestaat, is echter niet doorslaggevend voor de uiteindelijke kleur van uw BIO Lavasteen® vloer. U heeft bij ons namelijk de keuze uit meer dan twintig verschillende kleuren. Hoewel de grijze betonkleur nog steeds populair is, zijn er diverse kleuropties beschikbaar. Ons assortiment bevat bijvoorbeeld verschillende zandkleuren, zoals Notre Dame en Preston. Daarnaast kunt u ook kiezen voor blauwgrijs Leeds of Juvelen taupe BIO Lavasteen®.
Dit zijn stalen in een formaat 70x70cm om je een zo realistisch mogelijk beeld te geven van de vele mogelijkheden. Wij van Van Hollandse Bodem geven je graag kleuradvies, zodat je de beste keuze kunt maken. Kom gerust langs om onze gietvloeren in de verschillende kleuren in onze showroom te bekijken. Door de juiste kleur te kiezen, maak je je kamer levendig, uitnodigend en uniek. Zet accenten en geef je huis of bedrijfsruimte net dat beetje extra met onze op maat gemaakte kleurvarianten voor gietvloeren.
Met 100% alifatische gietvloeren haalt u zelf een product in huis dat in duizenden kleuren en tinten is aan te brengen. U kunt ook een goede indruk krijgen van de mogelijkheden door onze portfolio te bekijken. Daarin staan zowel projecten van particulieren als projecten die wij voor ondernemers hebben gerealiseerd. Maar echte inspiratie doet u op door de producten in ‘levende lijve’ te zien, te voelen en te bekijken met natuurlijk daglicht.
Gaat u een woonbeton vloer laten aanbrengen in bestaande bouw? Dan kan een voorbewerking van de ondervloer noodzakelijk zijn waarbij alle oneffenheden worden weggewerkt. Afhankelijk van de conditie van de ondervloer doen we dit door wat kleine aanpassingen of door een volledige egaline vloer te creëren ter voorbereiding op het woonbeton. De laatste laag die we aanbrengen is de PU Strong Topcoat zijdemat. De laatste laag draagt ook bij aan de kwaliteit van uw woonbeton vloer. Daarom kiezen wij ervoor om uw vloer af te werken met een sterke zijdematte toplaag van transparante polyurethaan.
Daarom gebruik je best altijd viltjes onder stoelen of andere meubels. Zo kan je zowel krassen als ook geluidsoverlast door het schuiven voorkomen. Een ijzersterke woonbeton vloer, gemaakt van microcement.
Hierdoor duurt het gehele proces ongeveer een week, zelfs nog langer bij bepaalde typen gietvloeren. Elk type gietvloer bestaat uit meerdere lagen die volledig moeten indrogen. Het drogen duurt enkele dagen tot een week, afhankelijk van laagdikte en het aantal lagen. Als we alle vloerprijzen bij elkaar verzamelen, dan is een gietvloer een relatief dure vloer.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.