Polyurethaan gietvloer DEWECO gietvloeren Kontich > 자유게시판

본문 바로가기
사이드메뉴 열기

자유게시판 HOME

Polyurethaan gietvloer DEWECO gietvloeren Kontich

페이지 정보

profile_image
작성자 Karolyn
댓글 0건 조회 29회 작성일 24-07-20 23:22

본문

Een gietvloer, bijvoorbeeld van polyurethaan of beton, houdt warmte goed vast. Hierdoor zijn gietvloeren een energiezuinige oplossing. Dit maakt dat gietvloeren ook een goede toevoeging zijn wanneer je een vloerverwarming in uw woning hebt, of deze wilt gaan plaatsen. Voordat we de primer aanleggen zorgen we ervoor dat de oneffenheden worden verwijderd, gaatjes worden gevuld en stuc resten worden verwijderd. Vervolgens brengen we de primer aan zodat de gietvloer goed aan de ondergrond hecht.
Houd er wel rekening mee dat de wax coating op de PU UV vloer moet kunnen hechten aan de kunststof vloer. Daardoor kan het soms nodig zijn dat er nog een extra primerlaag in wordt verwerkt voor de hechting. Een dergelijke UV-bestendige vloer voelt redelijk zacht aan de voeten waardoor hij niet erg gevoelig is voor krasjes in het materiaal. De wax laag zal dan ook goed houden en niet beschadigen, maar door veelvuldig belopen zal je de wax laag na een aantal jaren moeten laten vervangen. Voordat je de matglans coating gaat aanbrengen is het van cruciaal belang dat de epoxy gietvloer (of polyurethaan gietvloer) goed is uitgehard. Meestal duurt het ongeveer 72 uur voordat de gietvloer voldoende is uitgehard.
Deze strooi je in de gietvloer voordat je de vloer aflakt met de Flow Resin PU Transparante Toplak. Beton-look effect is altijd uniek en meer geschikt voor de doe-het-zelver met twee rechterhanden of een professional die hier ervaring mee heeft. Een gietvloer is uitermate geschikt voor op een boerderij. Of dit nou gaat om het woongedeelte, de opslag of de schuur.
Voor industriële omgevingen waar zware machines en voertuigen worden gebruikt, is een extreem sterke vloer nodig die geschikt is tegen intensieve belasting. Een epoxy gietvloer biedt de nodige duurzaamheid en bestandheid tegen chemicaliën en zware belasting. Het is ideaal voor bijvoorbeeld fabrieken en productiefaciliteiten. Een matte gietvloer staat voor een rustige eenheid in huis of op kantoor of in een winkel. Er is echter beweging in aan te brengen door de vloer meer te laten opvallen in een bepaalde kleur.
De PU gietvloeren worden geproduceerd op basis van plantaardige olie in de A-component. Daarnaast bestaan de producten voor 85% uit milieuvriendelijke grondstoffen. De PU gietvloer breng je, net zoals de schraplaag, aan met een vlakspaan of tandspaan.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.