Is een gietvloer glad? > 자유게시판

본문 바로가기
사이드메뉴 열기

자유게시판 HOME

Is een gietvloer glad?

페이지 정보

profile_image
작성자 Ara Klein
댓글 0건 조회 33회 작성일 24-07-20 21:35

본문

Dit kost meer tijd dan bijvoorbeeld het leggen van een tegelvloer of laminaatvloer, wat van invloed is op de prijs. Een polyurethaan gietvloer kost ongeveer tussen de €75 en de €90 euro per m2 kwijt, afhankelijk van de oppervlakte die gegoten moet worden. Bij steentapijt zal dit een stukje goedkoper zijn en ongeveer €40 euro zijn. Bij een troffelvloer zal dit tussen €65 euro en €80 euro liggen per m2. Het is daarom altijd verstandig om offertes bij gietvloerbedrijven in jouw regio aan te vragen. Een cementgebonden gietvloer is een prachtige vloer voor liefhebbers van beton.
De prijzen per specialist en per gietvloertype verschillen nogal. Deze kun je exact opvragen met onze vergelijkingstool. Vul je gegevens daarom nu in en ontvang snel een aantal vrijblijvende offertes van gietvloerspecialisten uit jouw omgeving. Verschillende soorten gietvloeren hebben verschillende diktes.
Je kan deze laag in kleur opbrengen of in blanke sealer. Je verbruik is een 100 – 125 gram per m² bij een blanke sealer en een 150 – 175 gram per m² voor een sealer op kleur. Heb je nog lelijke plekken in je gietvloer dan kun je die nu nog weg schuren. Als je hebt moeten schuren gebruik dan een PU sealer op kleur.
Daar heb je te maken met twee tegenstrijdige regels. Volgens de ARBO moet de vloer behoorlijk stroef zijn. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment beton cire-producten, waaronder coatings, doe-het-zelf kits, gereedschap en accessoires. Je kan ook de vloer in 1 kleur maken en nat in nat wat spots andere kleur aanbrengen. Je gebruikt dan een PU roller 15 mm om de kleur te mengen voordat je verder gaat met je prikroller. Hoe meer je de vloer met de roller beweegt hoe minder schakering je gaat krijgen.
Voor applicatie tips zie de Inno Coatings Werkwijzers en de Inno Coatings datasheets. Dankzij onze uitgebreide kennis van vloeren en trappen kunnen wij steeds gepaste oplossing bieden. Twijfel dus niet om contact op te nemen met uw vragen! Wij zijn gelegen te Boortmeerbeek (regio Mechelen) en voorzien uitvoering en leveringen in het hele land. Bekijk een doe het zelf instructievideo's voor het aanbrengen van een gietvloer.
Als u van plan bent om over een paar jaar de kleur te veranderen, is het zonde om extra te betalen voor de Alifatische kwaliteit. U kunt namelijk altijd nog een nieuwe toplaag aanbrengen in een andere kleur. Maar als u absoluut wilt voorkomen dat de kleuren veranderen voor een zeer lange tijd, dan is de Alifatische kwaliteit een goede optie. Korreltapijt is door ons uit te voeren met een open structuur of gesloten structuur. Wij raden aan om voor de uitvoering van de grindvloer met gesloten structuur te kiezen.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.