Gietvloer grijs: een mooie en tijdloze tint voor gietvloeren > 자유게시판

본문 바로가기
사이드메뉴 열기

자유게시판 HOME

Gietvloer grijs: een mooie en tijdloze tint voor gietvloeren

페이지 정보

profile_image
작성자 Gia
댓글 0건 조회 28회 작성일 24-07-20 16:50

본문

Dit komt doordat het water maar tot 40 graden hoeft te worden verwarmd, in plaats van 90 graden. Bovendien profiteert u van de extra ruimte, die uw centrale verwarming nu niet in beslag neemt. De gietvloeren die wij in woningen aanbrengen bestaan voor uit polyurethaan en beton. De tint ligt het dichtst bij een industriële betonvloer, maar grijs heeft ook allerlei voordelen.
Overigens zijn voor Mono en voor Duo oneindig veel kleuren beschikbaar. Dat maakt het mogelijk om een perfecte gietvloer in een kleur naar wens te laten realiseren. Het kleurenoverzicht voor gietvloeren biedt u de mogelijkheid om alvast kleurinspiratie op te doen. Zo ontdekt u dat een mono kleur een heel ander effect geeft dan een duo kleur vloer en staat woonbeton in mooie kleuren ook weer op zichzelf. Laat u inspireren en stel u voor hoe uw favoriete gietvloer kleur straks in uw huis te bewonderen is.
Een vloer van PU is namelijk zacht en zeer goed te combineren met vloerverwarming. Bij G-vloeren hebben we een uitgebreide collectie aan gietvloer kleuren. Kleur speelt namelijk een cruciale rol bij het creëren van de gewenste sfeer, het design en de algehele uitstraling van een interieur. Onze mogelijkheden zijn bijna eindeloos, variërend van subtiele natuurlijke tinten tot levendige en expressieve kleuren. Hierdoor kan elke ruimte uniek worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren en stijlen.
Elk van deze tinten heeft zijn eigen karakter en kan de sfeer in een ruimte subtiel beïnvloeden. Licht zand creëert een frisse en lichte ambiance, terwijl beige een warme en gezellige uitstraling geeft. Door te spelen met deze verschillende zandkleuren kunt u de vloer perfect afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren en de gewenste atmosfeer in huis. In onze collectie hebben wij 34 standaard PU gietvloer kleuren. Deze 34 kleuren kun je op stalen van 70x70cm bij ons in de showroom komen bekijken.
Dat geldt eveneens voor beton ciré net als voor microcement en Pandomo vloer vloeren. Bijvoorbeeld met antislip voor vloeren in parkeergarages of met een kleurrijke bedrijfslogo in de grijze gietvloer op uw kantoor. Laat u verrassen door de veelzijdige mogelijkheden van onze gietvloeren in grijs. Bel voor een afspraak om naar onze showroom te komen of vraag online een offerte aan. De beschikbare kleurenopties voor gietvloeren zijn werkelijk eindeloos evenals de soorten gietvloeren. Naast de genoemde categorieën zijn er nog talloze andere kleuren om uit te kiezen voor een nieuwe vloer.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.